Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget?

Ring i dag på +45 ​86 92 39 55


 

AO engroslager, Silkeborg

Lillehøjvej 42, Silkeborg

Har i 2018 lavet jord, kloak, beton og belægningsarbejde til nyt AO engroslager i Silkeborg for LM-Huse. I projektet var det lidt udfordringer med jordarbejdet da det havde været en gammel virksomhed på grunden. Men det blev håndteret efter alle gældende regler, så man kunne bygge videre på en ren grund.

Der blev lavet et forsænkningsbassin, som kan ses på billedet.

Projektet forløb smertefrit, da vi var gode til at tage de opstående problemer op når de opstod, så projektet kunne overholde tidsplanen.

Vi var også behjælpelig ved montage af beton elementerne, så vi har været meget samarbejdsvillig i forhold til at få projektet til at køre.


Kunde udtalelse

"Samarbejdet med Hørning Entreprenør Firma A/S på byggesagen AO Johansen på Lillehøjvej 42 i Silkeborg har været en yderst positiv oplevelse for LM Huse A/S. Der har været en professionel tilgang til sagen fra start til slut fra Hørning Entreprenør Firmas side med en god løbende opfølgning og tilsyn på pladsen, som har givet et ”roligt byggeri” som igen har givet et højt kvalitetsniveau og en yderst tilfreds kunde.

LM Huse A/S har bestemt være tilfredse med forløbet på sagen, og vil bestemt være interesseret i at lave flere projekter sammen med Hørning Entreprenør Firma fremover."

Med venlig hilsen / Best Regards

Michael Nørby Andersen
Teknisk chef

Hørning Entreprenør Firma A/S - Banevænget 8, 8362 Hørning
Telefon: +45 86 92 39 55
bk@hebk.dk